Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0018 Laag 8

Inschrijven

Datum: 18 juni

Prijs: € 825 (exclusief btw)

Locatie: Phaos, Newtonlaan 115,
Utrecht

Schrijf je in

Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Als projectleider ben je vaak bezig met het rapporteren en verantwoorden van je project. Dit hoort nu eenmaal bij het beheersen van je opgave. Maar sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Daar willen we met deze module verandering inbrengen.

Voor wie?

Iedereen die al een training gevolgd heeft in Projectmatig Creëren en die zich verder wil verdiepen. Voor deelname aan deze module is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Het is wel van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Wat leer je in deze module?

Je leert:
  • het inrichten van de beheerscyclus binnen je eigen project/organisatie;
  • gebruik maken van aangereikte handvatten en tools op het gebied van sturing;
  • communiceren van sturingsinformatie op het juiste niveau en in samenhang;
  • het moedige gesprek durven voeren naar aanleiding van een (afwijkende) rapportage.

Programma

De verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering beslaat 1 fysieke dag.

Praktische informatie

Tijden en locatie

De verdiepingsmodule duurt van 09.00-17.00 uur
Locatie: JOINN! in Houten

Meer informatie

Heb je vragen of wil je deze verdiepingsmodule incompany organiseren, mail dan naar info@phaos.nl

Investering

De financiële investering bedraagt € 825 (exclusief btw).
Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, koffie/thee/sap/frisdrank plus versnaperingen en een goed verzorgde lunch.

Trainingen en workshops: Leiderschaps­ontwikkeling

Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Introvert en extravert leiderschap

Wat is de betekenis van ‘introvert leiderschap’ en van 'extravert leiderschap'? En welke impact hebben introversie en extraversie op organisaties?

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Leiderschaps­ontwikkeling op maat

Wij ontwerpen onze incompany leiderschapsprogramma’s altijd op maat, gericht op het resultaat dat de opdrachtgever wenst te bereiken. Twee voorbeelden.

Lees meer