Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0002 Laag 24

Leeratelier Sturen Zonder Macht

Je bent verantwoordelijk voor veranderingen, zonder de formele positie om die af te dwingen. Geen makkelijke uitdaging. Tijdens deze training krijg je meer zicht op je eigen stijl als doelgerichte beïnvloeder. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit, ontdekt nieuwe interventies en leert deze toe te passen. Kortom, je zoekt oplossingen voor het sturen zonder macht!

Doelgroep

Programma-, proces- en senior projectmanagers, ketenregisseurs, gebieds- en transitiemanagers, experts met dossierverantwoordelijkheid en veranderaars.

Wat het oplevert

Na afloop van het leeratelier:

"Echt een heel goed leeratelier met zeer goede trainers, zowel individueel als als team."  
"Een prima, praktijkgerichte training met veel aandacht voor interventies door middel van afwisselende werkvormen. Die zijn direct toepasbaar in de praktijk. Bovendien leer je veel van de andere deelnemers."  
-
deelnemers leeratelier 2018

Programma

Blended learning

Blended learning combineert de drie kernelementen van het leren in deze tijd: de praktijk van de deelnemers, het persoonlijke contact in een leergroep waarin je elkaar ontmoet en e-learning. E-learning laat je plaats- en tijdonafhankelijk bezig zijn met een deel van het leertraject, in een uitnodigende en aantrekkelijke virtuele leeromgeving. Deze leeromgeving wordt op maat ingericht voor deelnemers aan de training en biedt talloze mogelijkheden voor leren, ontwikkelen, experimenteren, feedback en onderling contact met de begeleider en collega-deelnemers.

Praktische informatie

Locatie

De locatie is omgeving Utrecht.

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

Investering

Inschrijfgeld € 2.495,- (exclusief btw). Overige kosten: € 575,- voor een volledig horeca-arrangement inclusief overnachting, € 491,50 voor een arrangement zonder overnachting (exclusief btw). 

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Organisatie­ontwikkeling

Leeratelier Sturen Zonder Macht

Tijdens deze training krijg je meer zicht op je eigen stijl als doelgerichte beïnvloeder. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit, ontdekt nieuwe interventies en leert deze toe te passen. "Een prima, praktijkgerichte training met veel aandacht voor interventies door middel van afwisselende werkvormen. Die zijn direct toepasbaar in de praktijk. Bovendien leer je veel van de andere deelnemers."

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Organisatie­ontwikkeling op maat

Wij ontwerpen onze organisatieontwikkelingsprogramma’s altijd op maat, gericht op het resultaat dat de opdrachtgever wenst te bereiken.

Lees meer