Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0014 Laag 14

Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery Profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen. Voorbeelden zijn ‘de Moeder’, ‘de Wijsgeer’, ‘de Tovenaar’ en ‘de Krijger’. Het Deeper Discovery Profiel geeft je inzicht in de tien archetypen die specifiek bij jou horen en wat daarvan de betekenis is voor zowel je huidige functioneren als de volgende stap in je ontwikkeling. Naast die persoonlijke toepassing kan je het model en de bijbehorende taal gebruiken voor het faciliteren van teamontwikkeling, cultuurverandering, leiderschapsontwikkeling, het verhelderen en oplossen van conflicten en nog veel meer. 

We zetten het instrument in bij incompany-trajecten rond project- en programmamanagement, organisatieontwikkeling, persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en bij coaching.

Het wiel met de archetypen

Het wiel met de archetypen

 

Voor wie is deze training?

Wat leer jij van deze workshop?

Na deze workshop:

Programma: dit gaan we doen

Voorafgaand aan de workshop vul je online een vragenlijst in, op basis waarvan we je Deeper Discovery Profiel samenstellen. Met behulp van dit profiel gaan we deze dag in op:

Het is een zeer interactief programma. Theorie en oefeningen wisselen elkaar af. Je eigen profiel en de reflectie daarop staan centraal, evenals de leervragen van je mededeelnemers. We werken in een groep van maximaal zes deelnemers.

Praktische informatie

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

Investering

Op aanvraag.

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Organisatie­ontwikkeling

Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Organisatie­ontwikkeling op maat

Wij ontwerpen onze organisatieontwikkelingsprogramma’s altijd op maat, gericht op het resultaat dat de opdrachtgever wenst te bereiken.

Lees meer