Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0014 Laag 14

Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery Profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen. Voorbeelden zijn ‘de Moeder’, ‘de Wijsgeer’, ‘de Tovenaar’ en ‘de Krijger’. Het Deeper Discovery Profiel geeft je inzicht in de tien archetypen die specifiek bij jou horen en wat daarvan de betekenis is voor zowel je huidige functioneren als de volgende stap in je ontwikkeling. Naast die persoonlijke toepassing kan je het model en de bijbehorende taal gebruiken voor het faciliteren van teamontwikkeling, cultuurverandering, leiderschapsontwikkeling, het verhelderen en oplossen van conflicten en nog veel meer. 

We zetten het instrument in bij incompany-trajecten rond project- en programmamanagement, organisatieontwikkeling, persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en bij coaching.

Het wiel met de archetypen

Het wiel met de archetypen

 

Voor wie is deze training?

Wat leer jij van deze workshop?

Na deze workshop:

Programma: dit gaan we doen

Voorafgaand aan de workshop vul je online een vragenlijst in, op basis waarvan we je Deeper Discovery Profiel samenstellen. Met behulp van dit profiel gaan we deze dag in op:

Het is een zeer interactief programma. Theorie en oefeningen wisselen elkaar af. Je eigen profiel en de reflectie daarop staan centraal, evenals de leervragen van je mededeelnemers. We werken in een groep van maximaal zes deelnemers.

Praktische informatie

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

Investering

Op aanvraag.

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Programmatisch Creëren

Training Programmamanagement volgens Programmatisch Creëren (PGMC)

Programmamanagement is een mooi en uitdagend vak. Deze training biedt daarvan een compleet overzicht. Plus concrete tools en houvast! De nadruk ligt op het verbinden van de theorie met de praktijk en het leren van de kennis en ervaring van zowel de trainer als de deelnemers.

Lees meer
Online Training Programmatisch Creëren (PGMC)

Programmamanagement is een mooi en uitdagend vak. Deze training biedt daarvan een compleet overzicht. Plus concrete tools en houvast! De nadruk ligt op het verbinden van de theorie met de praktijk en het leren van de kennis en ervaring van zowel de trainer als de deelnemers.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Inspiratiesessies PGMC: Doelen realiseren in het publieke domein

Je werkt in het publieke domein. Je weet hoe programmamanagement werkt. Je wil leren hoe je nog beter de omgeving betrekt, projecten aanstuurt, opdrachtgevers en bestuurders bedient. Een unieke gelegenheid voor inspiratie, uitwisseling van kennis en ervaringen met staf en collega's.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Maatwerk in Programmatisch Creëren

Onze trainingen en workshops zijn afgestemd op de thema’s die onze klanten dagelijks bij ons aan de orde stellen. Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond programmamanagement, dan verzorgen wij graag een training of advies op maat.

Lees meer