Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0003 Laag 23

Masterclass allround PMC facilitator

Je wil met (nog) meer plezier, ontspanning en creativiteit een reeks van verschillende projectbijeenkomsten begeleiden. Niet alleen Projectstart-Ups, maar ook andere sessies, zoals evaluaties, Projectfresh-Ups en opdrachtateliers. Na deze masterclass sta je als facilitator steviger én met meer bagage voor de groep. Je kennis is verdiept en je arsenaal aan werkvormen uitgebreid, zodat je als allround PMC-facilitator een professionele rol kan vervullen in jouw organisatie. 

Doelgroep

Ervaren PSU-begeleiders die hun rol en repertoire willen verdiepen en verbreden tot allround PMC-facilitator.

Wat het oplevert

Na het volgen van deze training:

Programma

Onze aanpak is sterk praktijkgericht: je eigen ervaringen en die van de andere deelnemers zijn de basis. We gaan werkvormen uitwisselen, variëren en creëren. En daarbij vooral oefenen, oefenen, oefenen. Je leert je impact als facilitator beter (her)kennen en je vergroot je effectiviteit in groepen. We besteden aandacht aan groepsdynamiek en leren over het omgaan met weerstand en het bedenken en inzetten van mogelijke interventies. Last but not least: we werken aan het vergroten van je vakmanschap door het verdiepen van je kennis van PMC en het doorgronden en ervaren van een reeks diverse werkvormen. 

Blended learning

Blended learning combineert de drie kernelementen van het leren in deze tijd: de praktijk van de deelnemers, het persoonlijke contact in een leergroep waarin je elkaar ontmoet en e-learning. E-learning laat je plaats- en tijdonafhankelijk bezig zijn met een deel van het leertraject, in een uitnodigende en aantrekkelijke virtuele leeromgeving. Deze leeromgeving wordt op maat ingericht voor deelnemers aan de training en biedt talloze mogelijkheden voor leren, ontwikkelen, experimenteren, feedback en onderling contact met de begeleider en collega-deelnemers.

Trainer

Finus de Broekert, partner

Marlet Hesselink

Praktische informatie

Data en locatie

De locatie is centraal in het land en wordt later bekend gemaakt.

Meer informatie

Mail Finus de Broekert

Investering

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.500,- (exclusief btw). Schrijf je je in met meerdere collega's, dan geldt een korting op dit tarief van 10% voor de tweede en 15% voor de volgende collega's.

Dit bedrag is exclusief arrangementskosten en inclusief het trainingsmateriaal: hand-outs en een licentie waarmee je toegang krijgt tot de materialen op ons facilitatorsplatform.

We werken tijdens deze training met Insights Discovery. Mocht je nog geen Insightsprofiel hebben, dan raden we je sterk aan om dit voorafgaand aan de training te laten maken. De kosten hiervan bedragen € 325,- (exclusief btw), inclusief de persoonlijke terugkoppeling van je profiel door een van de trainers en het boek 'Een korte reis'.

De arrangementskosten voor het verblijf in het conferentiecentrum (logies, ontbijt, lunch, diner) bedragen € 395,- (exclusief btw). 

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Training Projectmanagement (PMC) - het fundament

Deze training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied; de nadruk ligt op de technische aspecten en vaardigheden. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Opleiding tot PSU-begeleider

PSU-begeleiders begeleiden hun collega’s en projectteams in het voorbereiden en uitvoeren van Projectstart-Ups (PSU’s) en verzorgen daarmee een ‘vliegende start’ van het project. Hier leg je een stevige basis voor het vervullen van deze nieuwe rol.

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Project­management op maat

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
IPMA certificeringstrainingen op B-, C-, D- en PMO-niveau

Steeds meer organisaties bieden hun projectleiders en -ondersteuners de kans om zich te laten certificeren. Goed voor op je CV? Zeker, maar meer dan dat! Het is een waardevolle stap in je ontwikkeling als projectprofessional. Samen met onze partner Ruysdael bieden we compacte, succesvolle studietrajecten aan die deelnemers voorbereiden op de internationaal erkende IPMA- certificaten.

Lees meer
Inspiratielab

We organiseren drie keer per jaar een gratis Inspiratielab voor professionals die Projectmatig Creëren toepassen en verder ontwikkelen. Het zijn praktijkgerichte en interactieve sessies met gelegenheid tot netwerken.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer