Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0003 Laag 23

Online Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie.

Doelgroep

Projectleiders, projectteamleden of stafmedewerkers die basiskennis en -vaardigheden willen opdoen om projecten effectiever en efficiënter aan te pakken.

Wat het oplevert

Na het volgen van deze training:

 In de woorden van een deelnemer eerder dit jaar:
"De training leert je de theorie van projectmatig creëren en hoe die toe te passen op je eigen praktijk. Het wordt zo heel concreet. De trainer was zeer ervaren en het werd enthousiast gebracht. Bedankt Phaos!"

"De online cursusdagen zijn goed bevallen. Er was ruim tijd voor discussie, pauzes op de goede momenten en de breakout rooms waren ook fijn. Het was daardoor toch heel persoonlijk. En het was inspirerend!"

Programma

Het programma bestaat uit drie losse trainingen van 9.00 -17.00 uur. De ochtend is gevuld met een online plenair programma waarin we jullie op interactieve wijze meenemen langs de inhoudelijke elementen. Dit zijn sessies van 50 minuten met 10 minuten pauze. De middag is bedoeld voor het zelfstandig uitwerken van opdrachten en/of het toepassen op je eigen projectcasus. Soms word je dan gekoppeld aan een buddy voor een korte tussentijdse telefonische/video uitwisseling of je kunt met vragen 1-op-1 terecht bij de trainer. Aan het einde van de middag komen we weer plenair samen voor een laatste uur online.

Tussen de trainingsdagen doe je zelfstudie en werk je aan opdrachten die direct gerelateerd zijn aan jouw eigen praktijk. De trainer is tussentijds online beschikbaar voor consultatie. Zo kun je gebruik maken van een uur individuele e-coaching over uitdagingen in je eigen project.

De training wordt ondersteund door een digitale leeromgeving waarin alle presentaties, aangevuld met extra materialen zoals formats en video’s ter lering en inspiratie worden aangeboden. Aan het begin van de training ontvang je van ons het boek PMC Compact en een notitieboek. Op hoofdlijnen komen de volgende onderwerpen tijdens de training aan bod:

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Praktische informatie

Data en locatie

Elke trainingsdag duurt van van 9.00 tot 17.00
Online via Zoom
Plus 1 uur persoonlijke online coaching.

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

 

Investering

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.650,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief het werkboekje 'PMC in actie'.

Inschrijven

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Het vernieuwde PMC

Ben jij benieuwd naar onze vernieuwde methode Projectmatig Creëren? Neem deel aan ons gratis online event 'Het vernieuwde PMC' en je beleeft PMC in een nieuwe vorm. We hebben het nog toegankelijker en praktisch toepasbaar gemaakt.

Lees meer
Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Senior Projectleiderschap

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Senior Projectleiderschap! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Opleiding tot PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer