Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Data: 6 en 7 februari en 6 maart

Locatie: JOINN! in Houten

Prijs: € 2.100 (exclusief btw)

Schrijf je in

Training Projectmatig Creëren (PMC) 2023

Deze training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie.

Voor wie is deze training?

Projectleiders, projectteamleden of stafmedewerkers die basiskennis en -vaardigheden willen opdoen om projecten effectiever en efficiënter aan te pakken.
Voor deelname aan deze training is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Het is wel van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Wat leer jij van deze training?

Na het volgen van deze training:

Wat deelnemers van deze training vinden

"De training leert je de theorie van projectmatig creëren en hoe die toe te passen op je eigen praktijk. Het wordt zo heel concreet. De trainer was zeer ervaren en het werd enthousiast gebracht. Bedankt Phaos!"

Programma: dit gaan we doen

Het programma bestaat uit drie dagen van 9.00 -17.00 uur. We werken met diverse werkvormen en na een korte theoretische introductie ga je er meteen praktisch mee aan de slag. Tussen de trainingsdagen doe je zelfstudie en werk je aan opdrachten die direct gerelateerd zijn aan jouw eigen praktijk. De trainer is tussentijds online beschikbaar voor consultatie. Zo kun je gebruik maken van een uur individuele e-coaching over uitdagingen in je eigen project.

De training wordt ondersteund door een digitale leeromgeving waarin alle presentaties, aangevuld met extra materialen zoals formats en video’s worden aangeboden. Aan het begin van de training ontvang je van ons het werkboekje 'PMC in actie'. Op hoofdlijnen komen de volgende onderwerpen tijdens de training aan bod:

Blended learning

Blended learning combineert de drie kernelementen van het leren in deze tijd: de praktijk van de deelnemers, het persoonlijke contact in een leergroep waarin je elkaar ontmoet en e-learning. E-learning laat je plaats- en tijdonafhankelijk bezig zijn met een deel van het leertraject, in een uitnodigende en aantrekkelijke digitale leeromgeving. Deze leeromgeving wordt op maat ingericht voor deelnemers aan de training en biedt talloze mogelijkheden voor leren, ontwikkelen, experimenteren, feedback en onderling contact met de begeleider en collega-deelnemers.

Praktische informatie

Tijden en locatie

Elke trainingsdag duurt van 9.00 tot 17.00 uur.
Plus 1 uur persoonlijke online coaching.
Locatie: JOINN! in Houten

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

 

Investering

De financiële investering bedraagt € 2.100 (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief het werkboekje 'PMC in actie', koffie/thee/sap/frisdrank plus versnaperingen en een goed verzorgde lunch op alle trainingsdagen.
Omdat alle trainingsdagen van 9.00-17.00 uur duren is er niet voorzien in een overnachting.

Inschrijven

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Training Projectmatig Creëren (PMC) 2023

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Senior Projectleiderschap

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Senior Projectleiderschap! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Opleiding tot PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer