Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Data: niet gepland voor 2023

Locatie:

Prijs:

Schrijf je in

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

In welke sector je ook werkt, één ding staat vast: leiding geven aan projecten is een kerncompetentie voor wie door wil groeien. Je kiest daarbij met Projectmatig Creëren voor een uiterst succesvolle (en de breedst toepasbare) aanpak van projectmanagement! Tijdens de Winterschool nemen we de tijd om alle belangrijke aspecten toe te leren passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als leiderschap, teams en de projectomgeving komen aan bod.

Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling als professionele projectleider? En kom je daar door de hectiek van alledag niet aan toe? Meld je dan nu aan!

Het programma bestaat uit een voortdurende afwisseling van werkvormen, zoals oefeningen en discussies in kleine groepen, casusgericht werken, simulaties en korte presentaties. Samen maken we de vertaling van theorie naar jouw projectenpraktijk. Daarnaast besteden we tijd en aandacht aan het uitwisselen van ervaringen en krijg je talloze praktische tips & tricks!

Voor wie is deze training?

(Aankomend) projectmanagers of projectleiders, managers die opdrachtgever zijn of wiens medewerkers aan projecten deelnemen, leidinggevenden en staffunctionarissen die behoefte hebben aan basiskennis in dit vakgebied en die daarnaast hun leidinggevende kwaliteiten verder willen ontwikkelen.
Voor deelname aan deze training is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Het is wel van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Wat leer jij van deze training?

Na het volgen van de Winterschool:

Wat deelnemers van deze training vinden

"Heel veel geleerd, met dank aan een heel ervaren docent, een doorleefde visie en een prettige kleine groep. De cursus bracht precies waar ik voor ging: volop aandacht voor de zachte kant naast de harde kant. Veel aandacht voor de projectleider als persoon. Klasse!"

"Een pittige doch interessante cursus die ik zeer kan aanbevelen. Ik heb veel geleerd over projectmanagement, maar ook over mijzelf. Juist dat element maakt de cursus interessant en persoonlijk. De inhoud is zeer compleet en goed afgestemd op de groep. Praktijkvoorbeelden vanuit de groep worden goed opgepakt en dat zorgt voor een mooie dynamiek."

"Ik heb ontzettend veel geleerd en vind de training echt een aanrader. Ik stapte er redelijk blanco in, maar ik ben echt enorm blij dat ik de training heb gedaan. Echt enorm waardevol voor projectleiders!"

Programma: dit gaan we doen

Praktische informatie

Locatie

Meer informatie

De training duurt 5 dagen met op maandag, dinsdag en donderdag een avondprogramma en aansluitend diner. Op vrijdag eindigt het programma na de lunch.

Investering

De kosten voor deelname bedragen € 4.200 exclusief btw. Het bedrag is inclusief het Insights Discovery Profiel en het werkboekje 'PMC in actie' en verblijf in het conferentiehotel gedurende de week (met diner en overnachting).

Indien je niet wilt blijven overnachten wordt er € 100 per nacht in mindering gebracht.

Vragen? Mail info@phaos.nl

Data

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer