Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0003 Laag 23

Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

In welke sector je ook werkt, één ding staat vast: leiding geven aan projecten is een kerncompetentie voor wie door wil groeien. Je kiest daarbij voor Projectmatig Creëren, een uiterst succesvolle (en de breedst toepasbare) aanpak van projectmanagement! Tijdens de Summerschool nemen we de tijd om alle belangrijke aspecten toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als leiderschap, teams en de projectomgeving komen aan bod.

Doelgroep

(Aankomend) Projectmanagers of projectleiders, managers die opdrachtgever zijn of wiens medewerkers aan projecten deelnemen, leidinggevenden en staffunctionarissen die behoefte hebben aan basiskennis in dit vakgebied en die daarnaast hun leidinggevende kwaliteiten verder willen ontwikkelen.

Wat het oplevert

De Summerschool PMC biedt je een praktisch en waardevol programma waarna je:

En nog veel meer!

Ervaring deelnemer vorige Summerschool:
“Een interessante cursus die ik zeer kan aanbevelen. Ik heb veel geleerd over projectmanagement, maar ook over mijzelf. Juist dat maakt de cursus interessant en persoonlijk. De inhoud is zeer compleet en goed afgestemd op de groep. Praktijkvoorbeelden vanuit de groep worden goed opgepakt en dat zorgt voor een mooie dynamiek."

Blended Learning
We bieden je deze leerweek aan in 'blended learning'. Het is Corona-proof en combineert verschillende manieren van leren, online en offline. Uitgangspunt is nu (nog) dat je gedurende de week een aantal interactieve, online sessies hebt met de begeleider en de mede-deelnemers. We houden daarbij gewone kantoortijden aan. Als het begin september weer kan, doen we (een deel van) het programma live, in een omgeving waar we veilig en volgens de RIVM-richtlijnen kunnen werken! Daarvoor is nodig dat zowel de deelnemers als hun werkgevers daarmee akkoord gaan. Tijden de zomer houden we nauw contact met je over wat mogelijk en wenselijk is.

Schermafbeelding 2020 06 08 om 13.32.41 - Afwisselende werkvormen.
- Opdrachten uit te voeren in je eigen projecten, zowel on- als offline.
- Interactieve webinars.
- Persoonlijke begeleiding on the job, in groepsverband en individueel.
- Digitale Leeromgeving met lesstof, formats, tips en tutorials.
- Persoonlijk portfolio waarin je jouw eigen ontwikkelingen bijhoudt en die je kunt delen met je collega’s en leidinggevende.

Programma

Trainers

 De trainers zijn Tinco de Goede en Addo Hommes.

Praktische informatie

Locatie

Online vanaf jouw thuiswerkplek en indien mogelijk bij Fletcher Hotel Amersfoort.

Meer informatie

Mail Tinco de Goede

Investering

De kosten bedragen € 1.995,- inclusief het Insights Discovery Profiel en het boek Projectmatig Creëren 2.0 of PMC Compact en exclusief btw en arrangementskosten. Deze laatste bedragen maximaal € 995 (inclusief 4 overnachtingen). Dit is alleen van toepassing bij 'live' uitvoering op locatie.

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied; de nadruk ligt op de technische aspecten en vaardigheden. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied; de nadruk ligt op de technische aspecten en vaardigheden. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Senior Projectleiderschap

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Senior Projectleiderschap! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Opleiding tot PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer