Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

3 verdiepende modules PMC volgen

Data: 25 mei, 27 juni en 28 september

Prijs: € 2.100 (exclusief btw)

Locatie: JOINN! in Houten

Liever een enkele module volgen? Kijk dan onder Praktische informatie.

Schrijf je in

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

Je bent al een poosje bezig als projectleider. Je hebt Projectmatig Creëren aardig onder de knie en toch loop je regelmatig tegen vragen en lastige situaties aan. Op welke manier krijg je belangen van stakeholders inzichtelijk? Hoe kan rapporteren je helpen bij het sturen van je project? En wanneer weet je dat je het enthousiasme van alle betrokkenen kan vasthouden? Op deze vragen krijg je antwoord in onze verdiepende modules Projectmatig Creëren. Op 3 onderwerpen bieden we de verdieping die je als projectleider nodig hebt.

Voor wie?

Iedereen die al een training gevolgd heeft in Projectmatig Creëren en die zich verder wil verdiepen. Voor deelname aan deze modules is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Het is wel van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Module 1: Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. Deze module geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokken.

Wat leer je in deze module?

Je leert:

Module 2: Sturen op projecten in de uitvoering

Als projectleider ben je vaak bezig met het rapporteren en verantwoorden van je project. Dit hoort nu eenmaal bij het beheersen van je opgave. Maar sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Daar willen we met deze module verandering inbrengen.

Wat leer je in deze module?

Je leert:

Module 3: Energie in je project behouden

Je hebt ze: projecten waar het op rolletjes loopt, iedereen zijn/haar aandeel pakt en jullie goed weten in te spelen op verandering van buitenaf. Aan de andere kant zijn er ook projecten waar je ’s nachts wakker van ligt: de voortgang stokt, het aanvankelijke enthousiasme van de betrokkenen is weggelekt en je gaat zelf steeds harder werken.
Deze module geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Wat leer je in deze module?

Je leert:

Programma

Elke module bestaat uit 1 fysieke dag training. De modules zijn opzichzelfstaand en kunnen daarom los van elkaar gevolgd worden. 

Praktische informatie

Tijden en locatie

Elke verdiepende module duurt van 09.00-17.00 uur
Locatie: JOINN! in Houten

Meer informatie

Heb je vragen of wil je een verdiepende module incompany organiseren, mail dan naar info@phaos.nl

Investering

De financiële investering voor 3 modules bedraagt  € 2.100 (exclusief btw).
Wil je liever een enkele module volgen? Dan betaal je € 800 (exclusief btw) per module.
Alle bedragen zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee/sap/frisdrank plus versnaperingen en een goed verzorgde lunch op de dag(en).

Data

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In 3 verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen.

Module 1: Stakeholdermanagement op 25 mei

Module 2: Sturen op projecten in de uitvoering op 27 juni

Module 3: Energie in je project behouden op 28 september

Lees meer
Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer