Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0014 Laag 13

Specialisten

Wim Hilgeman

Specialiteit:  Theatrale werkvormen en theaterinterventies

Begeleidt opdrachtgevers bij het ontwerpen van treffende bijeenkomsten en voert ze ook uit als acteur, trainer of master of ceremony. Als directeur van het Nederlands Toegepast Theater combineert Wim zijn agogische en organisatorische ervaring met de kracht van verbeelding en spontaniteit.

www.nltt.nl

Pieter Klaassen

Specialiteit: Aikido-filosofie

In Aikido gaat het er om de ander in te schakelen. Vanuit het simpele feit dat twee meer kunnen dan één lijkt het ook onzinnig om de ander uit te schakelen. Waarom zou je meer doen als je ook minder kan doen, waarbij het doel/resultaat in dezelfde tijd of misschien wel in minder tijd behaald kan worden. Om de ander in te schakelen spreek je de kracht aan van de ander en dit kan alleen als dit vanuit je eigen kracht doen.

In de Aiki-aanpak gaat het evenwel niet om 'overleven' (reageren en slachtoffer worden van de veranderende omgeving), doch om het bewustzijn van eigen kracht. Dat is het startpunt. De Aiki-aanpak is niet een reactie op en dus een gevolg van. Aikido is een bijzondere weg om in balans te zijn met jezelf, de ander en je omgeving.

www.aikiart.nl

Paul Roks

Specialiteit:  Leiderschapsontwikkeling met paarden

Paarden laten je op een verfrissende manier zien wie je bent en spiegelen zonder oordeel.

Je gedachten en overtuigingen over wie je bent worden op een zijspoor gezet. Je wordt je bewust van je fysieke en emotionele werking in je leiderschap; hoe je van nature contact maakt, hoe je positie inneemt en hoe je mensen in beweging zet. Het is leren met beide benen op de grond, samen in een paardenbak. Het begint bij de ontmoeting met een paard en van daaruit werk je stap voor stap naar de omstandigheden in je dagelijks leven. 

www.manenpaard.eu

Martin Schelstraete

Specialiteit: Visual facilitation

Bij mij is tekenen het hoofdgerecht, geen bijgerecht.

Visual facilitation is anders dan anders. Met daadwerkelijk tekenen, schilderen, collages maken zet je je creativiteit vrij en vergroot je je oplossend vermogen. Je maakt complexe zaken op een directe en eenvoudige manier inzichtelijk en op een heldere manier over te dragen.

Met visual facilitation combineer ik mijn jarenlange ervaring als executive coach/trainer met die van kunstenaar. Zoals kunstenaars werken begeleid ik je om jouw kritische onafhankelijke denken te ontwikkelen door je creatieve vermogens aan te spreken. Zodat je met plezier uitdagingen aan kunt gaan; met je verbeeldingskracht aan de macht.

www.ilisos.com

www.martinschelstraete.nl

Dennis Steussy

Specialiteit: Play with Power®

Voor wie op topniveau opereert is het strategisch omgaan met kracht en tegenkracht een must. Waar grote belangen spelen en van alle kanten druk wordt uitgeoefend is het cruciaal om ervan doordrongen te zijn wanneer de aanval of de verdediging ingezet dient te worden. De ware meesters in deze kunst van oorlog voeren leggen een uiterste precisie aan de dag als het gaat om timing en dosering. In onze aanpak staat het fijn slijpen en optimaliseren van aanvals- en verdedigingsstrategieën centraal. We helpen je om je strategisch functioneren in een complex en groot krachtenveld naar het hoogste niveau te brengen.

www.thesparringpartners.nl

Jacky van Leth

Specialiteit: Terugspeelheater

Theater Boven Water helpt mens en organisatie om de ijsberg om te draaien. Niet het zichtbare topje van de ijsberg is boeiend, maar wat zich onder de waterlijn bevindt: onontgonnen talenten, nog niet ontdekte verhalen, onuitgesproken gevoelens en emoties, latente verlangens en wensen. Daar zit nu juist de informatie om tot een goed gesprek te komen en de verbinding tussen mensen te herstellen en te versterken. Theater Boven Water maakt geïmproviseerde voorstellingen op basis van verhalen en levert trainingsacteurs. 

www.theaterbovenwater.nl

Ewoud Westbroek

Specialiteit: Vechtkunst

In de Kairos-methode spelen we in op je behoefte aan ontwikkeling, creativiteit, toegevoegde waarde en vervulling. Vanuit de metafoor van de vechtkunsten zoeken en benutten we je eigen ervaring, reacties en de feedback van de ander. Om parallellen met de werkvloer en je persoon te ontdekken, je kwaliteiten te versterken en leerpunten aan te pakken. Leren in beweging!

www.kairostrainingen.nl