Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0016 Laag 10

Inspiratiesessies PGMC: Doelen realiseren in het publieke domein

Je werkt in het publieke domein. Je weet hoe programmamanagement werkt. Je wil leren hoe anderen effectief met de ‘zachte kant’ daarvan omgaan. Hoe zij de omgeving betrekken, projecten aansturen, de opdrachtgevers en bestuurders bedienen. Je wil je eigen ervaring inzetten, je kennis reactiveren en een nieuw netwerk aanboren. In vier sessies krijg je samen met een groep andere ervaren programmamanagers een unieke gelegenheid voor inspiratie, uitwisseling van kennis en ervaringen aan de hand van de vier domeinen van de creatielemniscaat. De nadruk ligt op de praktijk en het leren aan de hand van de kennis en ervaring van zowel de deelnemers als de begeleiders.

lemniscaat PGMC page 001

 

Voor wie is deze training?

Ervaren professionals, programmamanagers, projectleiders, afdelingshoofden en teamleiders die zich verder willen bekwamen in het opzetten en het uitvoeren van programma’s in het publieke domein. Deelnemers hebben basiskennis van en ervaring met het werken in programma's. 

Wat leer jij van deze training?

Na het bijwonen van deze sessies heb je:

Programma: dit gaan we doen

Bij de eerste sessie staan de essenties van programmatisch creëren (PGMC) centraal en de persoonlijke kwaliteiten die jou tot een succesvol programmamanager maken. Daarnaast brengt elke deelnemer een actuele casus in. Naar aanleiding daarvan maken de begeleiders een programma voor de volgende sessies op basis van de issues en vragen van de deelnemers. De derde en vierde sessie organiseren we op locatie van een van de deelnemers, waarbij de casus tot leven komt.

Praktische informatie

Data en locatie

Elke sessie duurt van 17:00 tot 20:00 uur met een lichte maaltijd tussendoor. De locatie van de eerste en tweede bijeenkomsten is centraal in het land. De derde en vierde sessies worden georganiseerd door deelnemers.

Meer informatie

Mail info@phaos.nl

Investering

Het inschrijfgeld bedraagt € 650,- ex btw. Dit bedrag is inclusief een lichte maaltijd bij elke bijeenkomst en het boek Programmatisch Creëren. De arrangementskosten bedragen maximaal € 200,- ex btw).

Data

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Programmatisch Creëren

Programmamanagement volgens Programmatisch Creëren (PGMC)

Programmamanagement is een mooi en uitdagend vak. Deze training biedt daarvan een compleet overzicht. Plus concrete tools en houvast! De nadruk ligt op het verbinden van de theorie met de praktijk en het leren van de kennis en ervaring van zowel de trainer als de deelnemers.

Lees meer
Online Training Programmatisch Creëren (PGMC)

Programmamanagement is een mooi en uitdagend vak. Deze training biedt daarvan een compleet overzicht. Plus concrete tools en houvast! De nadruk ligt op het verbinden van de theorie met de praktijk en het leren van de kennis en ervaring van zowel de trainer als de deelnemers.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Inspiratiesessies PGMC: Doelen realiseren in het publieke domein

Je werkt in het publieke domein. Je weet hoe programmamanagement werkt. Je wil leren hoe je nog beter de omgeving betrekt, projecten aanstuurt, opdrachtgevers en bestuurders bedient. Een unieke gelegenheid voor inspiratie, uitwisseling van kennis en ervaringen met staf en collega's.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Maatwerk in Programmatisch Creëren

Onze trainingen en workshops zijn afgestemd op de thema’s die onze klanten dagelijks bij ons aan de orde stellen. Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond programmamanagement, dan verzorgen wij graag een training of advies op maat.

Lees meer