Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

05 februari 2021
Opdrachtgeverschap

In deze tijden is het extra belangrijk om goed contact met elkaar te houden. Voor je het weet lopen sporen uiteen. Vijf tips voor opdrachtgevers om hun projectleiders te ondersteunen en ontzorgen bij hun werk.

Lees meer
01 februari 2021
Insights Discovery Phaos

“Wat een werk is dit voor jullie geweest, die wisselingen, het in de gaten houden van mail op een niet-werkdag, die last minute profielen, heel veel dank!” Een quote van een van onze klanten. Benieuwd wat we er gedaan hebben?

Lees meer
09 januari 2021
Ernst

Ernst Harting is een van de oprichters van Phaos en mede-auteur van de vier boeken over Projectmatig Creëren. Op 1 januari nam hij afscheid en schreef een laatste blog.

Lees meer
22 december 2020
Screenshot 2020 12 20 at 5.55.03 PM

Leren en ontwikkelen is onze core business. Daarvoor heb je wel een fit brein nodig. Dat valt in deze tijd nog niet mee. We verzamelden drie praktische tips om je bovenkamer in conditie te houden.

Lees meer
21 november 2020
kaarten

De stafafdeling van een zelfstandig bestuursorgaan krijgt na een lastig fusietraject de opdracht om "een toegewijde staf te worden". Dat levert vooral rollende ogen op: vage bestuurskreten! Door die opdracht anders te framen en op zoek te gaan naar een nieuwe positionering, een gemeenschappelijke thuisbasis en stevige samenwerking, krijgt het verhaal een heel andere kleur. 

Lees meer