Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

8 jun. 2022
Madelon Mulder Phaos Interview

Madelon Mulder begon ooit bij een ministerie, maar ontdekte al snel dat ze een fascinatie heeft voor hoe mensen samenwerken. Ze specialiseerde zich in individuele coaching en teamontwikkeling en richtte samen met een paar collega’s Phaos op. We spreken met haar over het belang van kweken van begrip en waarom het nodig is om meer naar elkaar te luisteren.

Lees meer
9 mei 2022
Phaos Blog Peter neem de tijd

Al jaren geven we trainingen Projectmatig Creëren. De belangrijkste boodschap op de eerste dag is: “zorg voor een heldere projectdefinitie voor je begint”. De praktijk is vaak weerbarstiger. Wanneer we beginnen aan een project nemen we meestal onvoldoende tijd om het project goed in de steigers te zetten. We beginnen te snel.

Lees meer
28 feb. 2022
Finus

Finus de Broekert is al sinds het begin betrokken bij Phaos. Hij dacht mee over de opzet, de methodes en gaf met plezier en passie de trainingen die Phaos te bieden heeft. Nu is het tijd voor zijn pensioen en daarom spraken we nog één keer met hem over opdrachtgeverschap en projectbegeleiding. Zijn expertises binnen Phaos.

Lees meer
31 jan. 2022
michaela filipcikova k BvqSW15rE unsplash

Er zijn nieuwe inzichten ontstaan in 2021. Dat merk ik bij mezelf en in mijn coaching en teambegeleiding. Breed om mij heen zie ik mensen in beweging komen. Met kleine en soms met drastischer stappen, want 1 ding is zeker: corona gaat ons ook in 2022 niet met rust laten.

Lees meer