Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

3 okt. 2022
Frida over werken bij Phaos

Het leek ons toepasselijk om Frida als nieuwste medewerker wat vragen te stellen over hoe zij het bij Phaos ervaart. Ze heeft tot slot van rekening nog een frisse blik op Phaos. We zijn benieuwd hoe zij terugkijkt op de eerste paar maanden.

Lees meer
11 jul. 2022
Organisatie Overstijgende Opgaven blog Tessa Phaos

Steeds vaker staan organisaties voor complexe opgaven waarbij een maatschappelijk vraagstuk aan de orde is. Hierbij is het niet één organisatie die alles kan bepalen om dichter bij het doel te komen, maar is er samenwerking nodig tussen meerdere organisaties. Deze gezamenlijke inspanning is gewenst om het resultaat te bereiken. Dit vraagt om een brede blik en een brede aanpak vanuit een groter perspectief. Het gaat hier over organisatie overstijgende opgaven.

Lees meer
11 jul. 2022
Wat zijn organisaite overstijgende opgaven Phaos

In onze samenleving ontstaan steeds meer vraagstukken die niet door één organisatie kunnen worden opgelost. Opgaven die niet met traditionele aanpakken of veranderprocessen kunnen worden aangepakt. Deze “organisatie overstijgende opgaven” vragen een ander handelingsperspectief.

Lees meer