Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

21 november 2020
kaarten

De stafafdeling van een zelfstandig bestuursorgaan krijgt na een lastig fusietraject de opdracht om "een toegewijde staf te worden". Dat levert vooral rollende ogen op: vage bestuurskreten! Door die opdracht anders te framen en op zoek te gaan naar een nieuwe positionering, een gemeenschappelijke thuisbasis en stevige samenwerking, krijgt het verhaal een heel andere kleur. 

Lees meer
21 november 2020
Clarence de leeuw

Op dagen waarop ik veel via een beeldscherm in gesprek ben met mensen, voel ik me soms net Clarence de Loensende Leeuw. Ik zie niet zo helder als ik zou willen en zou zielsgraag door het scherm heen kunnen springen. Over schermgesprekken, carpool karaoke en wandelcoaching.

Lees meer
19 oktober 2020
pmi chapter netherlands logo

Een goede projectleider staat voortdurend aan het stuur van zijn of haar eigen professionele ontwikkeling. De opties zijn legio: van training studie en certificering tot intervisie en coaching. Ook kennisplatforms kunnen daartoe bijdragen. Deze maand: PMI, het Project Management Institute. 

Lees meer
27 september 2020
sneeuwschuiver

Terugkijkend op ruim zes maanden Covid19-in-de-praktijk vroegen we onze collega's naar hun belevenissen, frustraties, triomfen en dilemma's. Bladerend door hun verhalen kwamen er wat gedeelde beelden boven, die we koesteren als belangrijke lessen en die ons deels een perspectief geven op de toekomst.

Lees meer
10 september 2020
IPMA NL logo cyaanyellow 2

Een goede projectleider staat voortdurend aan het stuur van zijn of haar eigen professionele ontwikkeling. De opties zijn legio: van training studie en certificering tot intervisie en coaching. Ook kennisplatforms kunnen daartoe bijdragen. Deze maand: IPMA. 

Lees meer