Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

25 jan. 2023
Untitled design 2

We hebben er een nieuwe directeur bij! Tessa Westendorp is vanaf nu ook directeur. Samen met Marieke van den Berg zal zij Phaos besturen. In dit interview spraken we met hen beiden over Phaos en over hoe dit partnerschap tot stand is gekomen.

Lees meer
9 jan. 2023
Frida interview Phaos nieuwsbrief

Ze is een van de nieuwste collega’s bij Phaos, maar ze hoort er vanaf het begin al helemaal bij. Frida Hansum heeft een fascinatie voor waarom mensen handelen zoals ze handelen en deze fascinatie is alleen maar groter geworden bij Phaos. Nu concentreert ze zich op PMC, teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap. In dit interview spreken we met haar over haar werk bij Phaos en waarom ze zich nog goed kan verplaatsen in de mensen die ze nu training geeft.

Lees meer
12 dec. 2022
Veiligheid blogmadelon phaos

De laatste maanden kom ik vaak in aanraking met het thema sociale of psychologische veiligheid. En dan vooral met het gebrek eraan. Het leeft in de maatschappij en blijkbaar ook in mijn werk. Het thema puzzelt me wel, omdat het zoveel facetten heeft. Het ligt snel op de loer om te denken in termen van dader (degene die het onveilig maakt) en slachtoffer (degene die zich onveilig voelt). Het omgaan met signalen van onveiligheid is precisiewerk. Voor je het weet zijn er beschuldigende vingers en ontstaan er kampen. Dan wordt het onveilige gevoel verder vergroot. In dit blog deel ik een graag aantal van mijn reflecties.

Lees meer
12 dec. 2022
Bart Interview Phaos

Bart van Woerkom is inmiddels alweer een jaar trainer bij Phaos. Hij heeft een hart voor het onderwijs en een grote nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Met deze passies en vooral met humor helpt hij mensen in projecten en programma’s en zoekt hij uit hoe zij beter kunnen samenwerken. Hij voelt zich thuis in de werkvelden van PMC en PGMC. Samen met het Phaosteam ontwikkelt hij de trainingen verder en kijkt hij hoe hij teams en individuen vooruit kan helpen in hun werk.

Lees meer