Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0008 Laag 20

Nieuws en Blogs

Hieronder tref je het laatste nieuws aan en ter inspiratie verschillende blogs, waarin wij onderwerpen uit ons vakgebied bespreken, advies geven en onze kennis delen.

19 april 2021
PMC Online

Blij en gelukkig zijn wij met de geboorte van PMC Online! Op donderdag 8 april vierden we samen met 160 klanten en relaties de geboorte van www.pmc-online.nl

Lees meer
12 maart 2021
schaatsen vallen en opstaan

Ik ben nogal een perfectionist. Ik doe mijn werk graag goed en vind het best moeilijk om gewezen te worden op ‘fouten’. Ik voorkom ze liever, dan dat ik val.

Lees meer
05 februari 2021
Opdrachtgeverschap

In deze tijden is het extra belangrijk om goed contact met elkaar te houden. Voor je het weet lopen sporen uiteen. Vijf tips voor opdrachtgevers om hun projectleiders te ondersteunen en ontzorgen bij hun werk.

Lees meer
01 februari 2021
Insights Discovery Phaos

“Wat een werk is dit voor jullie geweest, die wisselingen, het in de gaten houden van mail op een niet-werkdag, die last minute profielen, heel veel dank!” Een quote van een van onze klanten. Benieuwd wat we er gedaan hebben?

Lees meer
09 januari 2021
Ernst

Ernst Harting is een van de oprichters van Phaos en mede-auteur van de vier boeken over Projectmatig Creëren. Op 1 januari nam hij afscheid en schreef een laatste blog.

Lees meer