Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0008 Laag 20

PMC vanaf nu online beschikbaar!

19 apr. 2021

Het was een feest: ons online event ter lancering van PMC Online op 8 april jongstleden. Onder begeleiding van Huibert-Jan Roest en uitgezonden vanuit een ware studio in het NBC Nieuwegein bouwden we de launch op met een filmpje met projectleider Saskia Dierks en opdrachtgever Ernst Harting, en met interviews met onze directeur, Marieke van den Berg en een klant, Frank Dietvorst van PW Consulting. Via ‘The making of video’ en daarmee de onthulling van de www.pmc-online.nl konden onze gasten vrij gaan scrollen en verkennen. Je kunt het event terugkijken via Youtube.

Van nature zijn we bij Phaos zeer bescheiden van aard. Maar we blaken van trots bij het lezen van de reacties van klanten en relaties die met ons de launch van onze website kwamen vieren:

- Mooie site! Proficiat! Superveel informatie. Ik ga er vaak in neuzen!
- Ontzettend praktisch en bruikbaar! En altijd bij de hand.
- Erg mooi! Moest even slikken dat er geen nieuw boek komt maar dit ziet er super uit.
- Frisse vormgeving en geweldig dat jullie het zo ontsluiten en delen.
- Indrukwekkend! Petje diep af collega’s van Phaos!
- Ik deel 'm nu al met collega's die er nu niet bij zijn :-)
- Gefeliciteerd! Een heel mooi resultaat dat heel veel gebruikt gaat worden!
- Leuke lancering, bedankt voor het verrassingspakket!

Er ligt nu een fantastische online basis, waar ook nieuwe thema’s en tools in de toekomst weer een plek kunnen krijgen. Jullie input is daarbij altijd welkom!

We kunnen jouw hulp ook goed gebruiken bij de promotie van www.pmc-online.nl waarbij je een thuiskok voor 4 personen kunt winnen. Check de prijsvraag.

We nodigen je uit naar de website te gaan en gebruik te maken van alle kennis, tools en tips & tricks die we hier gratis aanbieden. En heb je toelichting nodig of wil je een workshop voor de implementatie van PMC in jouw praktijk of organisatie? Neem dan uiteraard contact met ons op.