Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0008 Laag 20

Al onze trainingen online beschikbaar!

16 mrt. 2020

Screen Shot 2020 03 20 at 12.11.49 AM

Het is een heftige tijd voor iedereen, waarin ons persoonlijke en werkleven op hun kop staan. Van 'business as usual' is geen sprake meer, ook niet in ons werk: het verzorgen van trainingen, coaching en advies voor organisaties in verandering. We hebben daarom hard gewerkt aan een alternatief voor wie wil blijven leren: volledig online te volgen, interactieve trainingen! Al onze in-company opleidingen zijn nu desgewenst ook in deze vorm beschikbaar. Hetzelfde geldt voor alle open trainingen die voor de komende maanden staan gepland. Nu veel project- en programmateams vooral online samenwerken is dat een extra reden om ook in een training daarmee ervaring op te doen en tips te krijgen.

Hoe werkt een online training?

Deelnemers loggen individueel in, ook vanuit huis, en ontmoeten de trainer en elkaar in een stevig, maatwerk en interactief programma. Ons web-based platform zorgt voor intensieve en visuele samenwerking met collega's die je wellicht een tijd lang minder vaak persoonlijk zal tegenkomen. We kiezen steeds voor een passend format: meestal twee modules van elk keer twee uur op een dag. Je logt bij voorkeur in met een desktop computer of laptop; je hebt geen aparte software nodig. Vooraf ontvang je van ons een korte handleiding, zodat  je meteen volop mee kan doen. Vragen? Mail ons even en je krijgt snel antwoord.

Welke trainingen worden online gegeven?

Voorlopig alle in company trainingen en de open training Programmatisch Creëren die op 21 april van start gaat. Meer informatie over de online versies van de trainingen Projectmatig Creëren (14 mei) en Effectief Stakeholdermanagement (19 mei) volgt binnenkort.

Reacties van onze klanten 

"Wat fijn dat het gewoon door kon gaan! We hebben niet voor niets voor jullie training gekozen." 
"Goed dat we nu een online alternatief hebben. Wij moeten er niet aan denken om nu wekenlang alleen thuis te zitten. Zo blijven we in contact met onze collega's, leren we en hebben we ook nog plezier met elkaar!"
 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor een online training, neem dan contact met ons op!