Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0000 Laag 26

Inschrijven

Het Inspiratielab is vol

Datum: 7 maart, 15.00-17.00 uur

Locatie: online via Zoom

Prijs: gratis - aanmelden verplicht

Schrijf je in

Inspiratielab

Twee keer per jaar organiseren we een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze opleidings-, begeleidings- en coachingspraktijk. Je krijgt concrete tips en handvatten om in te zetten. Het zijn altijd geanimeerde sessies! Ze zijn praktijk- en toepassingsgericht en interactief. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Donderdag 7 maart

'Stakeholdermanagement: Zó houd je de kikkers in de kruiwagen!'

Ken je dat? Je zit midden in een project en het loopt niet zo vlot als je zou willen. Er blijken nogal wat verschillende ideeën te zijn over de aanpak of wat je project zou moeten opleveren. Je hebt het idee dat niet iedereen enthousiast is en voelt je misschien zelfs tegengewerkt. Of misschien sta je nog aan het begin van het project en weet je al dat er verschillende ideeën en belangen zijn. Je vraagt je af hoe je hier grip op krijgt. Hoe houd je alle kikkers in de kruiwagen?


In de inspiratiesessie ga je aan de slag met stakeholders, de mensen of groepen die invloed hebben op jouw project. Je maakt kennis met werkvormen om inzicht te krijgen in de stakeholders en hen op een goede manier te betrekken bij je project.

We duiken in het 'denken als je gebruiker' en design thinking. Zo ontwikkel je begrip voor mensen uit je doelgroep, wat je werk een stuk leuker en makkelijker maakt. 

Na deelname aan dit inspiratielab:

Tijdens het Phaos Inspiratielab krijg je concrete tips en handvatten. In het Inspiratielab werken we met je eigen voorbeelden en ga je met de trainers en mededeelnemers op interactieve en plezierige wijze uitwisselen. 

Graag tot ziens op 7 maart! (Er is beperkt plek.)

 

Begeleiders:

Kirsten Mannee

Esther Bos

Graag tot ziens op 7 maart!

Praktische informatie

Voor wie: onze klanten en andere belangstellenden
Duur: 2 uur, van 15.00-17.00 uur
Prijs: gratis - aanmelden verplicht
Er is plek voor 20 deelnemers

Data

  • VOL
    Donderdag 7 maart 2024
    Van 15.00 tot 17.00 uur
    Online, via Zoom vol

Trainingen en workshops: Stakeholdermanagement

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Inspiratielab

Een gratis online Inspiratielab voor klanten en andere belangstellenden met als thema: 'Stakeholdermanagement: Zó houd je de kikkers in de kruiwagen!'. In deze inspiratiesessie ga je aan de slag met stakeholders, de mensen of groepen die invloed hebben op jouw project. Je maakt kennis met werkvormen om inzicht te krijgen in de stakeholders en hen op een goede manier te betrekken bij je project.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer