Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0014 Laag 12

Teamontwikkeling op maat

Naast de trainingen die we geven, begeleiden we bestaande teams in hun functioneren en ontwikkeling. Wij benaderen een teamvraag steeds vanuit drie invalshoeken.

  1. De samenhang tussen de aspecten van de teamlemniscaat, waar die verbetering behoeft en welke interventie daarbij past.
  2. Ineffectieve patronen in de samenwerking, de interpersoonlijke, systemische invalshoek, die niet denkt in termen van oorzaak en gevolg en die ‘ontschuldigt’.
  3. De intrapersoonlijke invalshoek, die focust op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de individuele teamleden.

Elke teambegeleiding is maatwerk. Na een zorgvuldige intake ontwerpen we een heldere en inzichtelijke aanpak. In een veilige sfeer maken we belangrijke thema’s bespreekbaar. We houden het team een spiegel voor en helpen bij de keuze en uitvoering van effectieve interventies. Daarin combineren we diepgang met praktische handvatten. Onze werkvormen spreken het intellect aan, de intuïtie, het gevoel en/of het lichaam. Voorbeelden zijn Open Space, World Café, de dialoogcirkel, opstellingen, martial arts en Insights Discovery.

 

Trainingen en workshops: Team­ontwikkeling

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Patronen in Teams

Misschien loopt het al een tijdje niet zo soepel in je team, of is er juist geen specifieke aanleiding. Je hebt er behoefte aan om stil te staan bij hoe je team reilt en zeilt, wat de diepere oorzaken daarvoor zijn en hoe jij daaraan bijdraagt.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Teamontwikkeling op maat

Naast de trainingen die we geven, begeleiden we bestaande teams in hun functioneren en ontwikkeling. Wij benaderen een teamvraag steeds vanuit drie invalshoeken.

Lees meer