Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
Phaos

Netwerk Projectmatig Creëren

Het Netwerk Projectmatig Creëren is hét platform voor professionals die Projectmatig Creëren toepassen en verder ontwikkelen. Het uitgangspunt is om binnen het netwerk ervaringen, dilemma's, vragen, tips, literatuur en materiaal te delen. We organiseren drie keer per jaar een 'tijdens-de file' workshop. Praktijkgericht, interactief en met gelegenheid tot netwerken. Inmiddels heeft het PMC-netwerk op LinkedIn bijna 400 leden! We nodigen je van harte uit om lid te worden van de groep en je vragen en ervaringen te delen, om zo een levendige gemeenschap van PMC-ers te creëren en te laten bloeien!

Workshop 'Leren (in) organisaties?'  - 29 juni

In deze workshop kijken we door een breindidactische bril naar de vraag hoe we het lerend vermogen in organisaties kunnen vergroten. En hoe we die inzichten vervolgens kunnen gebruiken om kennis en kunde rond Projectmatig Creëren nog meer tot leven te laten komen.

We beginnen bij de basis: hoe ziet jouw eigen leren er eigenlijk uit? Een korte reis langs recente theorieën en de resultaten van wetenschappelijke onderzoek geeft fascinerende inzichten in hoe het volwassen menselijk brein kennis vergaart, opslaat en toegankelijk houdt. Natuurlijk blijft het niet bij theorie, maar laten we het je ook ervaren.

In de tweede helft van het programma maken we de overstap naar het lerend vermogen van organisaties. Waarom is dit lerend vermogen steeds sterker bepalend voor het al dan niet overleven van een organisatie? En waarom is het op veel plaatsen nog maar zo beperkt ontwikkeld? Wat zijn eigenlijk de ingrediënten voor een 'lerende organisatie'? Hoe is dat ingericht in je eigen werk? Welke kansen levert dat op? Hoe kan je daar zelf een positieve invloed op uitoefenen? Wat werkt wel en wat niet? Voor deze en andere vragen zoeken we samen naar antwoorden, toegepast op Projectmatig Creëren.

Zoals je van ons gewend bent besluiten wij de bijeenkomst met een netwerkborrel en een lichte maaltijd. 

Wat het oplevert

Na de netwerkbijeenkomst heb je:


Eerdere bijeenkomsten hadden als onderwerp:

Praktische informatie

Datum en locatie
Datum: 29 juni.
Tijd: 16:00 – 19:00 uur.
Locatie: Volgt - centraal in het land.
Voor wie: leden van het Netwerk PMC en andere belangstellenden.
Kosten: gratis.

Meer informatie
Mail Saskia Dierks of Finus de Broekert.

Inschrijven

  • 9 november 2017 - Noteer vast in je agenda! Onderwerp nog te bepalen. Inschrijven

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Training Projectmanagement (PMC) - het fundament

Deze training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied; de nadruk ligt op de technische aspecten en vaardigheden. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summer- & Winterschools Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summer- en Winterschools nemen we de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training PSU-begeleider

PSU-begeleiders begeleiden hun collega’s en projectteams in het voorbereiden en uitvoeren van Projectstart-Ups (PSU’s) en verzorgen daarmee een ‘vliegende start’ van het project. Hier leg je een stevige basis voor het vervullen van deze nieuwe rol.

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Project­management op maat

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
IPMA certificeringstrainingen op B-, C-, D- en PMO-niveau

Steeds meer organisaties bieden hun projectleiders en -ondersteuners de kans om zich te laten certificeren. Goed voor op je CV? Zeker, maar meer dan dat! Het is een waardevolle stap in je ontwikkeling als projectprofessional. Samen met onze partner Ruysdael bieden we compacte, succesvolle studietrajecten aan die deelnemers voorbereiden op de internationaal erkende IPMA- certificaten.

Lees meer
Netwerk Projectmatig Creëren

We organiseren drie keer per jaar een gratis 'tijdens-de file'-workshop voor professionals die Projectmatig Creëren toepassen en verder ontwikkelen. Het zijn praktijkgerichte en interactieve sessies met gelegenheid tot netwerken.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer