Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
Blended learning
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inspiratielab

We organiseren drie keer per jaar een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze advies-, opleidings- en coachingspraktijk. Het zijn altijd geanimeerde sessies: praktijk- en toepassingsgericht, interactief en met gelegenheid tot netwerken. We plannen ze van 16:00 tot 19:00 uur, inclusief een lichte maaltijd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inspiratielab 15 maart 2018:
'De ratio voorbij - ontdek wat je lichaam al weet'

Wij leven in een cultuur waarin bewijsvoering en besluitvorming doorgaans zijn gebaseerd op discussie en rationele argumentatie. Je brengt het ver als je logisch en snel kunt redeneren. Gemiddeld genomen worden opmerkingen als “Dit voelt niet goed” als vertragend en zeker niet als overtuigend ervaren. Het gevolg hiervan is dat we de neiging hebben om de wat minder ‘harde bewijzen’, onze intuïtieve wijsheid, maar achterwege te laten. Of zelfs helemaal te negeren. Omdat zo niet alle wijsheid boven tafel komt, zijn we minder effectief. En omdat we onszelf letterlijk niet vol(ledig) inzetten, maar ons inhouden, kost ons dat energie. We doen er onszelf en onze omgeving mee tekort.

In dit praktische Inspiratielab lichten we kort onze persoonlijke manier van kijken en inspiratie op het thema toe. We spreken over het lichaam als energetisch systeem en over het verschil tussen werken en werking hebben. Aan de hand van een door jou meegebracht (werkgerelateerd) dilemma ga je vervolgens met praktische oefeningen op zoek naar wat je lichaam er wellicht al over weet. Je raadpleegt bronnen die meestal onderbelicht blijven, maar waar wel spreekwoordelijke taal voor bestaat, zoals “Ik krijg er kippenvel van” of “Mijn hart klopt in mijn keel.”

Bovenal is dit Inspiratielab een uitnodiging om vanuit nieuwsgierigheid te ontdekken en te ervaren.

Wat het oplevert


Eerdere bijeenkomsten hadden als onderwerp:

Praktische informatie

Datum en locatie
Datum: 15 maart 2018.
Tijd: 16:00 – 19:00 uur.
Locatie: Utrecht.
Voor wie: Onze klanten en andere belangstellenden (neem een collega mee!)
Kosten: gratis.
Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Meer informatie
Mail Ernst Harting.

Inschrijven

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Training Projectmanagement (PMC) - het fundament

Deze training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied; de nadruk ligt op de technische aspecten en vaardigheden. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summer- & Winterschools Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summer- en Winterschools nemen we de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training PSU-begeleider

PSU-begeleiders begeleiden hun collega’s en projectteams in het voorbereiden en uitvoeren van Projectstart-Ups (PSU’s) en verzorgen daarmee een ‘vliegende start’ van het project. Hier leg je een stevige basis voor het vervullen van deze nieuwe rol.

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Project­management op maat

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
IPMA certificeringstrainingen op B-, C-, D- en PMO-niveau

Steeds meer organisaties bieden hun projectleiders en -ondersteuners de kans om zich te laten certificeren. Goed voor op je CV? Zeker, maar meer dan dat! Het is een waardevolle stap in je ontwikkeling als projectprofessional. Samen met onze partner Ruysdael bieden we compacte, succesvolle studietrajecten aan die deelnemers voorbereiden op de internationaal erkende IPMA- certificaten.

Lees meer
Inspiratielab

We organiseren drie keer per jaar een gratis Inspiratielab voor professionals die Projectmatig Creëren toepassen en verder ontwikkelen. Het zijn praktijkgerichte en interactieve sessies met gelegenheid tot netwerken.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer