Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Data: 10 september, 23 september en 8 oktober

Locatie: Phaos, Newtonlaan 115,
Utrecht

Prijs: € 2.175 (exclusief btw)

Schrijf je in

Projectmatig Creëren (PMC)

Deze training biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie.

Voor wie is deze training?

Projectleiders, projectteamleden of stafmedewerkers die basiskennis en -vaardigheden willen opdoen om projecten effectiever en efficiënter aan te pakken.
Voor deelname aan deze training is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Het is wel van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Wat leer jij van deze training?

Na het volgen van deze training:

Wat deelnemers van deze training vinden

"De training leert je de theorie van projectmatig creëren en hoe die toe te passen op je eigen praktijk. Alles wordt zo heel concreet. De trainers waren zeer ervaren en toegankelijk en het werd levendig gebracht. Bedankt Phaos!"

Programma: dit gaan we doen

Het programma bestaat uit drie dagen van 9.00-17.00 uur. We werken met diverse werkvormen en na een korte theoretische introductie ga je er meteen praktisch mee aan de slag. Tussen de trainingsdagen doe je zelfstudie en werk je aan opdrachten die direct gerelateerd zijn aan jouw eigen praktijk. Hier heb je een paar uur voor nodig. De trainer is tussentijds online beschikbaar voor overleg en advies. Zo kun je gebruik maken van een uur individuele e-coaching over uitdagingen in je eigen project.

De training wordt ondersteund door een digitale leeromgeving waarin alle presentaties, aangevuld met extra materialen zoals formats en video’s worden aangeboden. Aan het begin van de training ontvang je van ons het werkboekje 'PMC in actie'. Op hoofdlijnen komen de volgende onderwerpen tijdens de training aan bod:

 

Praktische informatie

Tijden en locatie

Elke trainingsdag duurt van 9.00 tot 17.00 uur.
Plus 1 uur persoonlijke online coaching.
Locatie: Phaos, Newtonlaan 115, Utrecht

Meer informatie

Heb je vragen of wil je deze training incompany organiseren, mail dan naar info@phaos.nl

Investering

De financiële investering bedraagt € 2.175 (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief het werkboekje 'PMC in actie', koffie/thee/sap/frisdrank plus versnaperingen en een goed verzorgde lunch op alle trainingsdagen.
Omdat alle trainingsdagen van 9.00-17.00 uur duren is er niet voorzien in een overnachting.

 

Data

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Inspiratielab 'Energielekken in je projectteam opsporen'

Een gratis online Inspiratielab voor klanten en andere belangstellenden met als thema: 'Energielekken in je projectteam opsporen'. Meld je aan voor het Inspiratielab op 13 juni (15.00-17.00, online).

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitatorstraining

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer