Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Het inspiratielab is vol

Datum: 13 juni, 15.00-17.00 uur

Locatie: online via Zoom

Prijs: gratis - aanmelden verplicht

Inspiratielab 'Energielekken in je projectteam opsporen'

Twee keer per jaar organiseren we een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze opleidings-, begeleidings- en coachingspraktijk. Je krijgt concrete tips en handvatten om in te zetten. Het zijn altijd geanimeerde sessies! Ze zijn praktijk- en toepassingsgericht en interactief. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Donderdag 13 juni

'Energielekken in je projectteam opsporen'

Herken jij ook dat het niet altijd makkelijk is om de energie erin te houden tijdens een project? In het begin bruist iedereen van de motivatie, maar na verloop van tijd worden bijeenkomsten 'moetjes' en lijkt de drive, die iedereen in het begin had, te verdwijnen. Teamleden worstelen met de balans tussen projecttaken en hun reguliere werk, en je neemt als projectleider steeds meer hooi op je vork. Het is vermoeiend en demotiverend.

Tijdens dit inspiratielab ervaar je hoe energie eruit kan zien en ontdek je waar mogelijke energielekken zitten in jouw project. Je krijgt handvatten en energizers mee om je project weer leven in te blazen en je projectteamleden te voorzien van nieuwe energie!

Na deelname aan dit inspiratielab:


Graag tot ziens op 13 juni! Er is plek voor 20 deelnemers.

 

Inschrijven

Datum: 13 juni van 15.00 tot 17.00

Locatie: Online via Zoom

Deelname aan dit Inspiratielab is gratis. Aanmelden is verplicht.

 

Begeleiders:

Mirte van Os

Tessa Westendorp

Graag tot ziens op 13 juni!

Praktische informatie

Voor wie: onze klanten en andere belangstellenden
Duur: 2 uur, van 15.00-17.00 uur
Prijs: gratis - aanmelden verplicht
Er is plek voor 20 deelnemers

Data

  • Inspiratielab 13 juni 2024 (online) vol

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Inspiratielab 'Energielekken in je projectteam opsporen'

Een gratis online Inspiratielab voor klanten en andere belangstellenden met als thema: 'Energielekken in je projectteam opsporen'. Meld je aan voor het Inspiratielab op 13 juni (15.00-17.00, online).

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitatorstraining

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer