Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Het Inspiratielab zit vol. 

Datum: 30 november, 15.00-17.00 uur

Locatie: online via Zoom

Prijs: gratis - aanmelden verplicht

Schrijf je in

Inspiratielab

Twee keer per jaar organiseren we een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze opleidings-, begeleidings- en coachingspraktijk. Je krijgt concrete tips en handvatten om in te zetten. Het zijn altijd geanimeerde sessies! Ze zijn praktijk- en toepassingsgericht en interactief. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Donderdag 30 november: 'Nee zeggen, ja doen'

Hoe vaak kom jij het tegen? Dat iemand in je project 'ja' zegt tegen een taak of verzoek, maar dat het in de praktijk niet gebeurt? Misschien doe je dit zelf ook wel eens. Of had je ‘nee’ willen zeggen tegen een opdrachtgever maar voelde je de ruimte niet. Doe jezelf en anderen daarom een plezier: zeg ‘nee’. Vaker. Eerder. Dat is niet onaardig, dat is nodig.
 
In dit Inspiratielab gaan we aan de slag met het thema ‘nee zeggen’. En dan op een positieve manier waar zowel de relatie als het resultaat bij gebaat zijn. 
 
Na je deelname aan dit inspiratielab:
✔️ Ken je 6 manieren om ‘nee’ te zeggen
✔️ Heb je geoefend met de ‘positieve nee’
✔️ Ken je creatieve werkvormen om het ‘nee’ zeggen toe te passen in je projecten
✔️ Weet je welke signalen er zijn van ‘ja zeggen en nee doen’

Tijdens het Phaos Inspiratielab krijg je concrete tips en handvatten. Daardoor zeg jij in het vervolg makkelijker 'nee', zodat je project én betrokkenen er beter van worden. Het wordt net als de voorgaande editie een geanimeerde sessie!
 
In het Inspiratielab werken we met je eigen voorbeelden en ga je met de trainers en mededeelnemers op interactieve en plezierige wijze uitwisselen. 

 

Begeleiders:

Thijs van den Broek

 

Frida Hansum

 

Graag tot ziens op 30 november!

 

Praktische informatie

Voor wie: onze klanten en andere belangstellenden
Duur: 2 uur, van 15.00-17.00 uur
Prijs: gratis - aanmelden verplicht
Er is plek voor 20 deelnemers

Data

  • Het inspiratielab is vol.
    Donderdag 30 november 2023
    Van 15.00 tot 17.00 uur
    Online, via Zoom vol

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitatorstraining

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer