Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Let op! Dit Inspiratielab zit inmiddels vol. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Inspiratielabs, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Datum: 10 november, 15.00-17.00 uur

Locatie: online via Zoom

Prijs: gratis - aanmelden verplicht

Schrijf je in

Inspiratielab

We organiseren twee keer per jaar een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze opleidings-, begeleidings- en coachingspraktijk. Je krijgt concrete tips en handvatten om in te zetten. Het zijn altijd geanimeerde sessies. Ze zijn praktijk- en toepassingsgericht en interactief. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Donderdag 10 november 2022: Zakelijk tekenen in projecten

 

Zakelijk tekenen is communiceren met behulp van tekeningen in een zakelijke context. Door te tekenen creëer je focus, je komt sneller tot de kern en je kunt op nieuwe ideeën komen. Het is een extra tool bij het visualiseren, uitdenken en uitdragen van ideeën, strategieën en processen. Ideaal dus om in je gereedschapskoffertje te hebben als je werkt in een project of programma.

Met visuals werken geeft energie! Een tekening geeft richting aan je project of programma, team, de activiteiten en je hebt het altijd in beeld. Visueel werken is onderdeel van effectieve communicatie. Samen met gesproken en geschreven tekst vormt dit een ijzersterk trio. 60% van de mensheid is beelddenker en als je goede visuals hebt dan heb je al van meer dan de helft de aandacht.

In dit online Inspiratielab leer ik je de basis van zakelijk tekenen en hoe je een visual met impact opbouwt. Je gaat hierbij vooral zelf aan de slag.

Na het deelnemen aan dit Inspiratielab:

Begeleiders:

Frida Hansum

 

Margo van Bork

 

Graag tot ziens op 10 november!

 

Praktische informatie

Voor wie: onze klanten en andere belangstellenden.
Prijs: gratis - aanmelden verplicht.
Materiaal: je krijgt van tevoren een pakketje tekenmaterialen thuis gestuurd.

Data

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In 3 verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen.

Module 1: Stakeholdermanagement op 25 mei

Module 2: Sturen op projecten in de uitvoering op 27 juni

Module 3: Energie in je project behouden op 28 september

Lees meer
Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer