Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC Online
strookjes phaos 0003 Laag 23

Inschrijven

Datum: 16 juni

Locatie: De U-trechters van RuimteUtrecht

Prijs: gratis - aanmelden verplicht

Schrijf je in

Inspiratielab

We organiseren twee keer per jaar een Inspiratielab voor onze klanten en andere belangstellenden. Daarin staat steeds een onderwerp centraal uit onze opleidings-, begeleidings- en coachingspraktijk. Je krijgt concrete tips en handvatten om in te zetten. Het zijn altijd geanimeerde sessies. Ze zijn praktijk- en toepassingsgericht, interactief en met gelegenheid tot netwerken. We plannen ze van 16:00 tot 19:00 uur, inclusief een lichte maaltijd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inspiratielab op 16 juni 2022: Help! Hoe pak ik mijn opgave aan, over de grenzen van mijn organisatie heen?

Organisatieoverstijgend werken, transities en ketensamenwerken; onze opgaven worden er niet gemakkelijker op. Onze samenleving is ingrijpend in verandering. Zowel sociaal, cultureel, maatschappelijk, fysiek als economisch, we zijn in transitie en zullen dat voorlopig ook blijven. Denk alleen al aan de energietransitie, opvang van vluchtelingen, onophoudelijk personeelstekort in de zorg en de enorme woonopgave. Al deze opgaven zijn organisatieoverstijgend en daarmee nog complexer en uitdagender geworden.

In het inspiratielab gaan we in op vragen als:

Samen met jullie gaan we op onderzoek uit. We kunnen, zoals je waarschijnlijk wel van ons gewend bent, vast verklappen dat er geen pasklaar antwoord is op alle vragen. Wel bieden we jullie handvatten en een eerste stappenplan hoe je organisatieoverstijgende opgaven kan aanpakken. We maken hierbij gebruik van de pijlers en bouwstenen voor ketensturing. Daarnaast onderzoeken we samen waar je het beste je energie in kunt stoppen. Waar en hoe stel je prioriteiten?

Na het deelnemen aan dit inspiratielab:

 

Graag tot ziens op 16 juni!

 

Begeleiders:

Peter van der Maas

 

 

Tessa Westendorp 

 

 

Praktische informatie

Voor wie: Onze klanten en andere belangstellenden. Neem een collega mee!
Kosten: gratis - aanmelden verplicht.

Inschrijven

Nog geen data beschikbaar

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Winterschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Winterschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, team-dynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Online Training Projectmatig Creëren (PMC)

Deze online basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert er de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Summerschool Projectmatig Creëren (PMC)

Tijdens de Summerschool nemen we een hele week de tijd om alle belangrijke aspecten van PMC toe te passen op je eigen project. Niet alleen de techniek, maar ook thema’s als (persoonlijk) leiderschap, teamdynamiek en de projectomgeving komen ruimschoots aan bod.

Lees meer
Training Effectief Stakeholdermanagement

De training Effectief Stakeholdermanagement geeft je handvatten voor het intensief betrekken van de relevante interne en externe omgeving bij de opgaven waaraan je werkt. Het biedt zowel een dieper inzicht in je eigen rol en invloed op het proces, als een aantal praktische tools. 

Lees meer
Senior Projectleiderschap

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Senior Projectleiderschap! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Workshop Insights Deeper Discovery

Het Insights Discovery profiel biedt een groot inzicht in je eigen, Jungiaanse psychologische voorkeuren en de implicaties die dat met zich meebrengt. Echter, dat is nog maar het begin. Deeper Discovery voert je mee naar de wereld van de archetypen, oeroude en universele, over de hele wereld voorkomende en samenhangende beelden, symbolen en gedragspatronen.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Opleiding tot PMC-facilitator en -coach

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer