Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0018 Laag 8

Inschrijven

Data: 14 en 15 november en 12 december 2024

Locatie: Phaos, Newtonlaan 115, Utrecht

Prijs: € 2.650 (exclusief btw)

Schrijf je in

Persoonlijk leiderschap in PMC

De training Persoonlijk leiderschap in PMC is een verdiepende training waarin je je meest essentiële kwaliteit versterkt: je persoonlijk (project)leiderschap!

Context voor deze training zijn de vragen waar jij in je rol als projectleider of projectadviseur tegenaan loopt. Vragen, waarbij jouw praktische kennis van de tools en instrumenten van projectmanagement je niet (meer) verder helpen. Aan de hand van verschillende reflectie-oefeningen en de uitwisseling met ervaringen van de andere deelnemers doe je nieuwe inzichten op. Je vindt antwoorden en breidt jouw handelingsrepertoire verder uit.

Ter voorbereiding op de training haal je persoonlijke feedback op uit jouw projectomgeving. Deze vormt de input voor de leervraag, waarmee je de training start en die de rode draad zal vormen van de persoonlijke verdieping waar je naar op zoekt bent. Gedurende de training breng je jouw eigen casuïstiek/analyse in. In de samenwerking met de andere deelnemers en ook aan den lijve ervaar je hoe jouw ‘eigenheid‘ in interactie met anderen vorm krijgt.

 

Voor wie is deze training?

Ervaren projectleiders en projectadviseurs die:

Voor deelname aan deze training is een HBO-werk- en denkniveau vereist. Daarnaast is het van belang dat je over een werksituatie beschikt waarin je het geleerde kunt toepassen.

Wat leer jij van deze training?

Na het volgen van deze training heb je:

Aanvullend

Wat deelnemers van deze training vinden

"Ik heb de training als heel nuttig en inspirerend ervaren. Voor mij was er gedurende de hele training een mooie balans tussen geven en ontvangen. Ik heb veel kunnen leren van de trainers maar ook zeker van andere aanwezige projectleiders. Dit kan ik nu in de praktijk gaan toepassen."

"De ruimte die er was voor mijn persoonlijk verhaal en groei heeft mij meer zelfinzicht gegeven en handvatten om makkelijker met ‘andersoortige’ mensen om te gaan. In het complexe krachtenveld van mijn project gaat dit me helpen."

Programma: dit gaan we doen

De training duurt 3 dagen. Voorafgaand aan de training en tussen dag 2 en 3 krijg je een aantal (voorbereidende) opdrachten. Hier heb je een paar uur voor nodig.
Op hoofdlijnen komen de volgende elementen aan bod:

 

Praktische informatie

Tijden en locatie

De training bestaat uit 3 fysieke dagen.
Alle dagen duren van 09.00-17.00 uur.

Locatie: Phaos, Newtonlaan 115, Utrecht.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je deze training incompany organiseren, mail dan naar info@phaos.nl

Investering

Kosten voor deelname bedragen € 2.650, exclusief btw. Dit bedrag is inclusief het Insights Discovery Profiel en koffie-/thee- en luncharrangement op de locatie.

Data

Trainingen en workshops: Leiderschaps­ontwikkeling

Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Introvert en extravert leiderschap

Wat is de betekenis van ‘introvert leiderschap’ en van 'extravert leiderschap'? En welke impact hebben introversie en extraversie op organisaties?

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
Leiderschaps­ontwikkeling op maat

Wij ontwerpen onze incompany leiderschapsprogramma’s altijd op maat, gericht op het resultaat dat de opdrachtgever wenst te bereiken. Twee voorbeelden.

Lees meer