Vragen? Bel +31 (0)85 273 6387
PMC-online
strookjes phaos 0003 Laag 23

E-coaching of Wandelcoaching

Tijdens e-coaching of wandelcoaching bespreek je met je coach wat zich voordoet in je werk en wat jou verder kan brengen. Wij merken de laatste weken dat onze relaties tegen situaties aanlopen die ze ruim een maand geleden niet hadden kunnen bedenken. In een werkomgeving zonder collega’s om makkelijk mee te sparren, blijkt coaching van grote toegevoegde waarde.

Herken je deze vragen misschien?

Wij lopen graag met je mee op

Wij helpen je graag om in dit soort vragen je weg te vinden. Het is onze ervaring dat je in een beperkt aantal coachingsgesprekken al heel snel tot de kern kan komen. Het sparren met een betrokken en ervaren buitenstaander levert je handzame tips op, waar je direct mee verder kan. Dat sparren kan online én al wandelend (met gepaste afstand), op het moment dat het jou past. En met een Phaoscoach wiens expertise aansluit bij jouw vraag en behoefte.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een coachingstraject bestaat uit drie eenvoudige stappen:

Intake. Je hebt online een ontmoeting met je potentiële coach. Samen verken je je vraag, check je of het klikt en bespreek je welke vorm jou het beste past: online of al wandelend.

E- of wandelcoaching. Je hebt drie coachingsgesprekken van een uur in een periode van maximaal twee maanden. Samen bespreek je wat zich in jouw werk voordoet en wat jou verder kan brengen. In de tijd tussen de gesprekken pas je je nieuwe inzichten toe. Tijdens het volgende gesprek evalueer je de effecten daarvan. In het laatste gesprek bespreek je hoe je de inzichten die je hebt opgedaan vast kunt houden.

Borging. Enige tijd na afloop van de gesprekken heb je nogmaals kort contact met je coach. Je blikt terug en kijkt of zich nog dingen hebben voorgedaan waar je op wilt reflecteren. Daarmee borg je duurzaam je nieuwe repertoire.

Meer informatie?

Mail info@phaos.nl

Praktische informatie

De kosten van dit traject bedragen € 495,- (exclusief btw). De precieze invulling is altijd maatwerk tussen coach en coachee.

Trainingen en workshops: Projectmatig Creëren

Verdiepende modules Projectmatig Creëren

In onze verdiepende modules snijden we thema's aan waar veel projectleiders mee stoeien. Door praktische handvatten en tips ben je beter toegerust om je project verder te brengen. Je kunt kiezen uit: Stakeholdermanagement, Sturen op projecten in de uitvoering en Energie in je project behouden.

Lees meer
Verdiepingsmodule Sturen op projecten in de uitvoering

Sturen op projecten is meer dan alleen rapporteren. In veel projecten lopen rapporteren, in control zijn en sturen langs elkaar heen. Dit is vaak een energielek voor de projectleider. Met de verdiepingsmodule Sturen op projecten willen we daar verandering in brengen.

Lees meer
Verdiepingsmodule Energie in je project behouden

Welke rol speelt energie in het slagen van een project? En hoe spoor je energielekken op? De verdiepingsmodule Energie in je project behouden geeft je inzicht in wat jij kan doen om je project een nieuwe impuls te geven.

Lees meer
Inspiratielab 'Energielekken in je projectteam opsporen'

Een gratis online Inspiratielab voor klanten en andere belangstellenden met als thema: 'Energielekken in je projectteam opsporen'. Meld je aan voor het Inspiratielab op 13 juni (15.00-17.00, online).

Lees meer
Begeleiding on-the-job in Projectmatig Creëren

Heb je een vraag die niet past bij ons reguliere aanbod rond projectmanagement? Dan verzorgen wij graag een training of advies op maat. 

Lees meer
Projectmatig Creëren (PMC)

Deze basistraining biedt een brede oriëntatie op het vakgebied. Je leert de theorie van PMC en deze in je eigen praktijk toe te passen. Je leert de fijne kneepjes van projectstart, planning, uitvoering, afsluiting en evaluatie. Naast aspecten van teamwork en opdrachtgeverschap.

Lees meer
Verdiepingsmodule Stakeholdermanagement

Het succes van je project hangt mede af van hoe goed je je omgeving weet te betrekken bij je project. De verdiepingsmodule Stakeholdermanagement geeft je praktische handvatten voor het betrekken van stakeholders. Of het nu gaat om gebruikers, beslissers, interne en externe belanghebbenden of andere betrokkenen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap in PMC

Je hebt de basis tools en instrumenten van projectmanagement goed in de vingers. Toch heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Je wilt je persoonlijke invloed en impact vergroten in het effectief leiden van grote, complexe projecten. Tijd voor een verdiepingsslag met de training Persoonlijk leiderschap in PMC! 

Lees meer
Workshop voor opdrachtgevers

Een betrokken, kundige opdrachtgever die een heldere opdracht verstrekt, is een voorwaarde voor het welslagen van elk project. Leer in één dag wat van een opdrachtgever wordt verwacht en hoe je die rol met verve kan vervullen.

Lees meer
Workshop Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel is een toegankelijk en praktisch toepasbaar reflectie-instrument ten behoeve van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je profiel geeft inzicht in je psychologische voorkeuren en hoe die van invloed zijn op je persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Individuele coaching

Het lukt je maar niet om met plezier en zelfvertrouwen te doen wat je te doen hebt. Coaching kan je helpen om scherper zicht te krijgen op wat er onder de oppervlakte gaande is en je ondersteunen bij het aanleren van effectief en authentiek gedrag. 

Lees meer
PMC-facilitatorstraining

In dit programma ontwikkel je je tot volwaardig facilitator en coach voor projecten. Je leert projectbijeenkomsten begeleiden, waaronder projectstart-ups (PSU’s) en het goede gesprek aan te gaan met projectleiders. Zo word je onmisbaar voor opdrachtgevers, projectleiders en teams!

Lees meer